Ομάδα

Όραμα μας είναι όλοι οι άνθρωποι να έχουν
άμεση πρόσβαση στα φάρμακα που χρειάζονται.

Our Employees

Θανάσης Bράτιμος

Θανάσης Bράτιμος

Business Developer

Πρώτα, μερικές σακούλες περισσευούμενων φαρμάκων, λόγω μιας απώλειας. Μετά, η επαφή με τον εθελοντισμό στο Job Fair Athens 2014, ως φοιτητής του ΕΜΠ. Τέλος, η εργασιακή εμπειρία στην Google και στο Doctoranytime. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της πορείας που με οδήγησαν στην συνίδρυση του GIVMED. Η άμεση πρόσβαση στα φάρμακα πρέπει να γίνει δεδομένη για τον καθένα. Νιώθω περήφανος, που δουλεύω για αυτόν το σκοπό, με μια τέτοια ομάδα.

Τέτη Ψαρρού

Τέτη Ψαρρού

Marketing & Community Developer

Ζώντας στην εποχή της κρίσης, παντού ακούμε για αξεπέραστα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας. Ωστόσο, πάντα ήμουν αισιοδοξη, ότι ο καθένας μας μπορεί να βάλει το λιθαράκι του για να φέρει την αλλαγή. Αυτό το είδα στην πράξη, συμμετέχοντας σε ΜΚΟ, στο Job Fair Athens, στη startup 100mentors. Τώρα, στο GIVMED είμαι πια σίγουρη ότι η κοινότητά μας μπορεί να κάνει ουσιαστική διαφορά στην ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Σάββας Στοκίδης

Σάββας Στοκίδης

iOS developer & Medical Advisor

Ασκώ το ιατρικό λειτούργημα από το 2006. Παράλληλα η αγάπη μου για την τεχνολογία με οδήγησε στη δημιουργία της προγραμματιστικής ομάδας Medidia, που δραστηριοποιείται από το 2011 στο χώρο των iOS εφαρμογών. Οι δυο αυτές συνιστώσες με έφεραν στο GIVMED. Αν η προσπάθεια μας καταστήσει έστω και λίγο την υγεία πιο προσιτή στους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη, θα είναι για μας το μεγαλύτερο κέρδος.

Αντρέας Στοκίδης

Αντρέας Στοκίδης

Senior iOS developer

Η εμπειρία από την ανάπτυξη πετυχημένων ιατρικών εφαρμογών για iPhone & iPad, μετουσιώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας στην ομάδα της GIVMED. Η αποφοίτηση από το ΕΜΠ το 2011, σήμανε την αρχή ενασχόλησής μου με τον κόσμο της Apple. Το GIVMED έρχεται σε μια δύσκολη περίοδο για να προσφέρει πραγματικά.

Αλέξανδρος Μεταξάς

Αλέξανδρος Μεταξάς

Back-end & Android Developer

Hakuna matata είναι το motto μου, αλλά κάθε φορά που κοιτάω γύρω μου, καταλαβαίνω ότι δυστυχώς υπάρχουν προβλήματα. Γι’αυτό το λόγο, έχει γίνει μέρος του τρόπου ζωής μου, η στήριξη ανθρώπων που χρειάζονται βοήθεια. Είμαι περήφανος που μπορώ μέσα από το GIVMED να συνδυάζω αυτόν τον τρόπο ζωής, με τις γνώσεις μου από τις σπουδές μου στο ΕΜΠ.

Ορέστης Γιαννακόπουλος

Ορέστης Γιαννακόπουλος

Database & Android Developer

Όταν άκουσα για την ιδέα του GIVMED, συνειδητοποίησα ότι ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσω συνανθρώπους μου, είναι εφαρμόζοντας την τεχνολογική εμπειρία και δεξιότητες που κέρδιζω ως ηλεκτρολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Στόχος μου είναι να συμβάλω στην καταπολέμηση των ανισοτήτων της κοινωνίας μας και μαζί με όλη την ομάδα του GIVMED θα το καταφέρουμε!

Καλλιόπη Θεοχάρη

Καλλιόπη Θεοχάρη

Graphic & Digital Designer

Γνωρίζοντας την ομάδα, διαπίστωσα πως το αίσθημα της αλληλοβοήθειας και της προσφοράς, διέπει το χαρακτήρα κάθε μέλους, και το οποίο έγινε ο βασικός άξονας υλοποίησης της εφαρμογής. Έχοντας δουλέψει στο χώρο του design θέλησα, μέσω της οπτικής επικοινωνίας, να βοηθήσω, στην ευαισθητοποίηση του κοινού, για να γίνει ο κόσμος πιο ανθρώπινος. Μέσω του GIVMED.

Ηλίας Καρλής

Ηλίας Καρλής

Product Developer

Ως φοιτητής στο ΕΜΠ, εργαζόμενος ως developer αλλά και μέσα από τη συμμετοχή μου σε εθελοντικές δράσεις όπως το Job Fair Athens, βλέπω απο πρώτο χέρι τη σημασία της αντιμετώπισης κάθε προβλήματος στη ρίζα του. Το GIVMED μας καλεί όλους να γίνουμε μέρος της λύσης ένος από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας μας. Πως θα μπορούσα λοιπόν να αρνηθώ; Είναι τιμή μου που μπορώ και συμμετέχω ενεργα!

Αντώνης Σαϊτάνης

Αντώνης Σαϊτάνης

Εθελοντής δημιουργίας περιεχομένου

Ενώ βρισκόμουν στο τρίτο έτος των σπουδών μου, ένιωσα την ανάγκη να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Τότε έμαθα για το GIVMED και φυσικά δε θα μπορούσα να αφησω την ευκαίρια πάει χαμένη. Έτσι λοιπόν άρχισε η ενασχόληση μου με το GIVMED και πλέον νιώθω κάθε μέρα πιο γεμάτος σαν άνθρωπος.

Κωνσταντίνος Βεκίνης

Κωνσταντίνος Βεκίνης

Εθελοντής δημιουργίας περιεχομένου

Έχοντας υπάρξει ενεργό μέλος πολλών ΜΚΟ και διατηρώντας διαρκή επαφή με τον εθελοντισμό, διαπιστώνω ότι σε μία εποχή ανασφάλειας, η αλληλεγγύη δείχνει το δρόμο. Μέσα από το GIVMEDσυμβάλλω στο να έρθει ο συνάνθρωπός μου πιο κοντά στο  φάρμακο που έχει ανάγκη. Πιο κοντά σε μια ζωή με λιγότερες δυσκολίες.

Πηνελόπη Κολοκοτρώνη

Πηνελόπη Κολοκοτρώνη

Εθελόντρια συντονισμού δωρεών

Έχοντας ειδικευτεί στην Ιατρική Χημεία δηλαδή στην Παρασκευή Φαρμάκου, αντιλαμβάνομαι πόσο σπουδαίο είναι να δίνεις φάρμακα που δεν χρειάζεσαι σε αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη και δυσκολεύονται να τα αποκτήσουν. Γι’ αυτό επέλεξα την GIVMED, την καινοτόμο αυτή εφαρμογή που αφυπνίζει συνειδήσεις ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύει η κοινωνία.

Φιλοθέη Κόντη

Φιλοθέη Κόντη

Εθελόντρια επέκτασης δικτύου φορέων

Οι αξίες του GIVMED αντανακλούν ανιδιοτέλεια, ισότητα και δικαιοσύνη.  Το όραμα για κοινωφελή προσφορά και κάλυψη φαρμακευτικών αναγκών, συνδέθηκε αμέσως με τον κοινό μου σκοπό για  παροχή βοήθειας. Το  μάθημα αγάπης που κερδίζεις είναι ότι μπορείς να πάρεις περισσότερα από όσα δίνεις.

Μαρία Παπουτσή

Μαρία Παπουτσή

Εθελόντρια επέκτασης δικτύου φορέων & QA tester

Μία αιμοδοσία ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει αυτό το ταξίδι της προσφοράς!Συναντώντας και τους υπόλοιπους της ομάδας δεν δίστασα να τους ακολουθήσω!Μέσα από το GIVMED βοηθάμε και εξελισσόμαστε καθημερινά ως άνθρωποι.Οι γνώσεις μου στις πωλήσεις και στην τεχνολογία μου έδωσε την δυνατότητα να προσφέρω και εγώ.

Κωνσταντίνα Βαγγέλα

Κωνσταντίνα Βαγγέλα

Εθελόντρια διοργάνωσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις

Έχοντας ζήσει μια ιδιαίτερη περιπέτεια υγείας πριν από τρία χρόνια , το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω τώρα είναι να βοηθάω τόσο απλά συνανθρώπους μου να αποκτήσουν τα φάρμακα που έχουν πραγματικά ανάγκη . Η GIVMED μου έδωσε έναν παραπάνω λόγο να ζω μέσα από τα χαμόγελα ευτυχισμένων ανθρώπων!

Ελένη Τσέρου

Ελένη Τσέρου

Εθελόντρια διοργάνωσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις

Εθελοντισμός για μένα σημαίνει να βοηθάς χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα, όχι για να σου ανταποδώσει η ζωή κάποια στιγμή το καλό που κάνεις, αλλά γιατί θες πραγματικά να βοηθήσεις. Στο GIVMED, βρίσκομαι στην Ομάδα της διοργάνωσης των events.

Μαρίνα Αποστολάκη

Μαρίνα Αποστολάκη

Εθελόντρια συντονισμού δωρεών

Η πρώτη μου σκέψη για το GIVMED ήταν ότι, μπορεί στην πραγματικότητα να κάνει την αλλαγή. Θεώρησα απαραίτητο να συμβάλω και εγώ σε κάτι τόσο σημαντικό. Τελικά μέσα από την εμπειρία μου ως εθελόντρια κατάφερα να κερδίσω πολλά περισσότερα από αυτά που είχα να δώσω.

Γιάννης Κουστένης

Γιάννης Κουστένης

Εθελόντης συντονισμού δωρεών

Το GIVMED  δεν είναι μόνο μια εφαρμογή αλλά μια ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων που θέλουν να προσφέρουν. Εγω προσφέρω αξιοποιώντας τις  γνώσεις και εμπειρίες μου από τις σπουδές μου και την εργασιακή μου εμπειρία.  Η επικοινωνία με κόσμο που θέλει να προσφέρει είναι πάντα ευχάριστη.

Ελπίδα Σκιτζή

Ελπίδα Σκιτζή

Εθελόντρια φαρμακοποιός
Όλγα Ρόζου

Όλγα Ρόζου

Εθελόντρια επέκτασης δικτύου φορέων
Μαρία Ζαχαρή

Μαρία Ζαχαρή

Εθελόντρια Μεταφράστρια

Οι αξίες της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας που πρεσβεύει το GIVMED αποτέλεσαν κίνητρο για μένα. Παρόλο που η ειδικότητά μου στην γλώσσα και μετάφραση δε σχετίζεται με τον τομέα, θεώρησα τιμή να αναλάβω το μεταφραστικό κομμάτι και να βοηθήσω στην επέκταση της οργάνωσης.