26 Μαρτίου σπάμε τα δεσμά από την κοινωνική ανισότητα!

March 18, 2017, noon

Το 2015, 2.300.000 άνθρωποι στην Ελλάδα έζησαν κάτω από τα όρια της φτώχειας, δηλαδή αντιμετωπίζοντας δυσκολίες στην κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών τους. Την ίδια στιγμή εκατοντάδες τόνοι φαρμάκων δεν χρησιμοποιήθηκαν και τελικά έληξαν. Στην ομάδα μας, καθημερινά προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις χιλιάδες φαρμακευτικές ελλείψεις των κοινωφελών δομών. Με την υποστήριξη και την άμεση δράση του καθενός σπάμε τα δεσμά από την κοινωνική ανισότητα στην πρόσβαση στα φάρμακα.

Γι’αυτό ακριβώς το λόγο συμμετέχουμε στο Break Free 2017! Μαζί με 46 ακόμα οργανώσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σπάσουμε τα δεσμά από την κοινωνική ανισότητα, την αδικία και τα ορυκτά καύσιμα. Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να συμμετέχουμε σε μια τέτοια συμμαχία για ένα πιο βιώσιμο μέλλον με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στη διαφορετικότητα και στην ισότιμη πρόσβαση σε βασικά αγαθά.

Σε προσκαλούμε την Κυριακή 26 Μαρτίου σε έναν πολύχρωμο και ειρηνικό περίπατο από το Θησείο στο Σύνταγμα, ενάντια σε ό,τι μας δεσμεύει: την αδικία, την ανισότητα, τις διακρίσεις και τις κλιματικές αλλαγές!

Δήλωσε ενδιαφέρον στο hello@givmed.org!

Tι είναι η συμμαχία Break Free;

Το Break Free ξεκίνησε πέρυσι ως μία παγκόσμια ομπρέλα δράσεων σε 20 χώρες ενάντια στα ορυκτά καύσιμα. Φέτος, από τις 12 έως τις 31 Μαρτίου θα υλοποιηθούν εκατοντάδες δράσεις σε 35 χώρες. Στην Ελλάδα – όπως και σε άλλες χώρες – το θέμα των δράσεων είναι πολυδιάστατο και αφορά μία ευρύτερη κοινωνική συμμαχία, που θα φέρνει κοντά εκατομμύρια πολίτες με διαφορετική αφετηρία, αλλά το ίδιο κίνητρο: τη συλλογική διεκδίκηση για ένα βιώσιμο πλανήτη, με ισότητα και δικαιοσύνη. Σε όλο το διάστημα (12 – 31 Μαρτίου) κάθε οργάνωση ή πολίτης θα μπορεί να ενσωματώνει δράσεις και να μεγαλώσει τη συμμαχία μέσα από τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα προώθησης του κινήματος (https://gr.breakfree2017.org/).

Νέα

All rights reserved - Copyrights GIVMED 2017